Herr och fru Skåneled, så möttes vi!

Herr och fru Skåneled, så möttes vi!

Som ett brev på posten. Har man gått 100 mil på Skåneleden, hittat sin kärlek på vägen och lyckats gifta sig med densamma – då får man räkna med Året Runt. Deras reportageserie om ”Så möttes vi” hade nog inte med det alternativet. Det dräller säkerligen av människor som funnit varandra i skogen, på vandringsleder eller i vindskydd. Tillfället är iaf ypperligt, någon som bevisligen uppskattar ”promenader”. Men av alla dessa kärlekspar är det kanske inte så många som hamnar i offentligt ljus.

Hur som helst, Året Runt passade på. Vi fick visa dem runt på vår vandringsled. Kanske inte på själva Mötesplatsen men där vi hade vår första planerade (och ohyggligt nervösa) date och framför allt där han sjönk på knä för mig (och jag försökte lyfta upp honom igen). Med andra ord: han fick fria igen! Tänk dig själv att få Det i repris. Och förevigat. Och upptryckt i tidningen. Märklig känsla.

Herr & fru Skåneled – båda arbetade med att utveckla Skåneleden och det är inget vanligt sjutillfem-jobb, snarare ett sätt att leva. Eller att leva som man lär.

Så möttes vi...

Så möttes vi…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *